The project creates views from and towards the homes. The buildings are organized to create a public space where the general layout for the neighborhood seems designed to dissolve any trace of it
The entrance to the buildings are located throughout a public park. The first building is elevated over an aromatic herbs garden, which meets the neighborhood’s main street. The rest of the buildings are organized around a tree-filled plaza that connects to the public park, and which is located at the center of the lot
All flats are located at corners, embracing the communication core, just like petals of an open flower, which enables a great diversity of views: each home is different
All of the homes have a expanded façade that serves simultaneously as terrace, personal storage space, and climatic insulator, creating a functional addition to the interior